
Ptactwo - Kiedy dzika kaczka, bażant i przepiórka zostaną oskubane z pierza, wtedy można być pewnym, że na stół trafią klasyczni przedstawiciele wytwornej kuchni.
Sortuj: | Nazwa | Data | Zdjęcie | Ocena | Komentarze |
---|
lowcapolski
Ranga 1 (5)
lowcapolski
Ranga 1 (5)
Dzika kaczka z sosem pomarańczowym
kaczka w pomarańczach jest klasycznym daniem kuchni francuskiej
Data: 25.03.11
Bażant
lowcapolski
Ranga 1 (5)
lowcapolski
Ranga 1 (5)
lowcapolski
Ranga 1 (5)
lowcapolski
Ranga 1 (5)
Pardwa z migdałami
Podany obok przepis należy w kuchni polskiej traktować tylko jako ciekawostkę kulinarną, ale można go z powod...
Data: 25.03.11
Pardwa
lowcapolski
Ranga 1 (5)
Udka perliczki w sosie estragonowym
Kura w estragonie jest tradycyjnym daniem kuchni francuskiej.
Data: 25.03.11
Perliczka
lowcapolski
Ranga 1 (5)
Kuropatwy po kartuzjańsku
wykwintne danie w każdej szanującej się kuchni myśliwskiej
Data: 25.03.11
Bażant
lowcapolski
Ranga 1 (5)
lowcapolski