Artykuły
Przepisy kulinarne

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się
Sonda
Ptactwo - Kiedy dzika kaczka, bażant i przepiórka zostaną oskubane z pierza, wtedy można być pewnym, że na stół trafią klasyczni przedstawiciele wytwornej kuchni.

Lista naszych przepisów

Dodaj przepis
Sortuj: Nazwa Data Zdjęcie Ocena Komentarze
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Masełko chrzanowe

Podawać pokrojone na grube plasterki

Data: 29.03.11

Bażant
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Dzika kaczka z sosem pomarańczowym

kaczka w pomarańczach jest klasy­cznym daniem kuchni francuskiej

Data: 25.03.11

Bażant
lowcapolski

Ranga 1 (5)

PlE - ANGIELSKI PASZTET

Łyski można przyrządzać jak dzikie kaczki.

Data: 25.03.11

Łyska
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Gołębie z jarzynkami

podawane na stołach z wytrawnym winem

Data: 25.03.11

Dziki gołąb
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Słonki faszerowane

podawane z ryżem i sosem

Data: 25.03.11

Słonka
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Pardwa z migdałami

Podany obok przepis należy w kuchni polskiej traktować tylko jako ciekawostkę kulinarną, ale można go z powod...

Data: 25.03.11

Pardwa
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Udka perliczki w sosie estragonowym

Kura w estragonie jest tradycyjnym daniem kuchni francuskiej.

Data: 25.03.11

Perliczka
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Kuropatwy po kartuzjańsku

wykwintne danie w każdej szanującej się kuchni myśliwskiej

Data: 25.03.11

Bażant
lowcapolski

Ranga 1 (5)

Bażant z prawdziwkami w sosie śmietan...

klasyczny styl staropolskiej kuchni

Data: 25.03.11

Bażant
lowcapolski

Ranga 1 (5)

BEFSZTYK Z POLĘDWICY SARNIEJ, JELENIE...

Mniam, mniam :)

Data: 13.02.11

Bażant

Dodaj ogłoszenie
Zdjęcia myśliwskie